Ocenenia Bratislavského samosprávneho kraja

July 16, 2021
Ocenenia Bratislavského samosprávneho kraja

Bratislavský samosprávny kraj každoročne udeľuje ocenenia osobnostiam, ktoré významným spôsobom podporili rozvoj regiónu, pomáhajú a skvalitňujú život občanom alebo významne prezentovali Bratislavský samosprávny kraj doma i v zahraničí.

V roku 2020 bola za svoj 30-ročný prínos nominovaná a pamätný list predsedu Bratislavského samosprávneho kraja si tentokrát odniesla aj osobnosť našej mestskej časti, zástupkyňa starostu, pani Soňa Molnárová.

Počas svojho dlhoročného pôsobenia pani Molnárová vo Vajnoroch významne pomáha v oblasti sociálnej politiky, je pevnou oporou pre všetkých našich seniorov a sociálne slabších či odkázaných obyvateľov. Stála aj pri počiatku družby Vajnor s talianskym Alvianom, ktorá priniesla silné, až rodinné priateľstvá medzi mnohými vajnorskými a alvianskými rodinami, pretrvávajúcimi až do dnešných dní. Jej životná energia je obdivuhodná a neutíchajúca.

V roku 2019 sa v spolupráci s Ekonomickou Univerzitou v Bratislave zaslúžila o vznik Univerzity 3. veku vo  Vajnoroch, na ktorej vajnorskí seniori tento rok úspešne absolvovali už druhý ročník.

Pani Molnárovej blahoželáme k nominácii a oceneniu a ďakujeme za jej osobný prínos pre Vajnory.

Michal Vlček